MERSİN / YENİŞEHİR - Karahacılı İlkokulu

Karahacılı İlkokulu

Karahacılı Mah.3606 Sok.8/B Yenişehir /MERSİN
Vizyon
Biz… Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili ve becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Misyon
İSTİYORUZ Kİ… İstiyoruz ki… Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki… Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler, birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki… Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki… Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
KLİMA/SOBA
Ulaşım
BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE ÖĞRETMENLERİN KENDİ ARAÇLARIYLA OKULA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Servis Bilgisi
OKULUMUZ TAŞIMA MERKEZLİ PKUL OLUP TURUNÇLU VE KARAHACILI MAHALLESİNDEN ÖĞRENCİ TAŞINMAKTADIR.
KARAHACILI MAH. YENİŞEHİR/MERSİN
İL, İLÇE MERKEZİNE 15 KM´DİR.
BADMİNTON İL İKİNCİLİĞİ,ÜÇÜNCÜLÜĞÜ
TÜBİTAK 4006,ERASMUS KA1